Naroči jedilnik

Izjava o zaupnosti

Ta izjava o zaupnosti velja za zaupnost podatkov, vsebovanih na spletni strani vipfit4you.com in so s uporabo teh strani zbrani in shranjeni v podatkovnih bazah vipfit4you.com

Vipfit4you.com kot ponudnik storitev spletnih straneh vipfit4you.com se drži predpisov, da bi zaščitili zasebnost uporabnikov.

Namenjeno je končnim uporabnikom, da preberejo vse zgoraj na tej strani, če želijo izvedeti, katere podatke bo vipfit4you.com zbiral in kako jih bo uporabil.

Končni uporabnik, ki ima kakršnakoli vprašanja v zvezi z zaupnostjo lahko pošlje e-pošto na naslov shop@vipfit4you.com

Končni uporabniki morajo natančno prebereti to izjavo o zasebnosti podatkov. Z dostopom ali uporabo naše spletne strani, končni uporabnik potrjuje da je prebral, razumel in se strinjal z vsemi pogoji zaupnosti podatkov in načini uporabe www.vipfit4you.com spletne strani.

V kolikor se uporabnik ne strinja s to izjavo o zaupnosti, prosimo da jo zapusti in ne pristopa ter ne uporablja spletne strani vipfit4you.com

Ta izjava o zaupnosti vipfit4you.com se lahko kadarkoli spremeni z objavo revidirane zasebnosti v poglavju “Zaupnost” , na spletni strani. Spremembe politike zasebnosti so v veljavi takoj po objavi na spletni strani vipfit4you.com

Vsak uporabnik je sam odgovoren in dolžan, da redno pregledujete to stran in preuči morebitne spremembe izjave o zaupnosti. Nadaljnja uporaba spletne strani s strani uporabnika po začetku veljavnosti teh sprememb, se razume, da se uporabnik strinja in sprejema vse pogoje iz spremenjenega pravilnika o zasebnosti.

Vipfit4you.com zbirati podatke, ki identificirajo določenega uporabnika. Ki so vključena v nekatere dejavnosti na vipfit4you.com spletni strani, kot je odprtje računa, naročanje izdelkov ali storitev, izpolnitev anket, objavljanje pregledov, pošiljanje povratnih informacij lahko vipfit4you.com od uporabnika prevzame, da zagotovi določene informacije o vas, kot so vaše ime, naslov (vključno s poštno številko), e-poštni naslov, telefonsko številko in datum rojstva, podatke o vaši številki kreditne kartice, datum izteka roka, avtorizacijsko kodo in druge s tem povezane informacije, ki so vključene v določanje dejavnosti in zagotavljanje osebnih podatkov za odločitev uporabnika. Če uporabnik ne zagotovi te zahtevane informacije za določene dejavnosti, ki so zahtevane, mu ne bo dovoljeno, da se vključijo v te dejavnosti.

Vipfit4you.com ne bom delili osebnih informacij končnega uporabnika z drugimi strankami, razen, kot je bilo opisano v naslednji točki, v položaju, ko pozitivni predpisi to zahtevajo.

Osebne podatke bodo vipfit4you.com se uporabljali za pošiljanje in distribucijo administrativnih in promocijskih e-poštnih sporočil, za analizo podatkov, obdelavo plačil s kreditnimi karticami. Vipfit4you.com lahko deli vaše osebne podatke uporabnika ponudniku storitev distribucije blaga za izpolnjevanje naročil, dostavo paketov, pošiljanje pošte in e-pošte.

Končni uporabnik ima možnost do dostopa in spremembe osebnih podatkov, ki nam jih posreduje v vipfit4you.com bazo. Končni uporabnik lahko spremeni vse svoje osebne podatke, tako, da pošlje e-pošto na shop@vipfit4you.com. V tem e-poštnem sporočilu, bi morali biti končni uporabnik navesti svoje ime, naslov in e-poštni naslov, in informacije za katere želi, da se dopolnjujejo.

Kot pogoj za nakupe vipfit4you.com proizvodov in storitv, vipfit4you.com os uporabnika zahteva dovoljenje za pošiljanje administrativnih in promocijskih e-poštnih sporočil. Če želi uporabnik prejemanje e-poštnih sporočil kadarkoli po prijavi prekiniti, lahko izbere možnost preklica prejemanja tako da pošlje e-pošto na shop@vipfit4you.com ali izbere preklic e-novičk, ki se nahaja v vsakem newsletter sporočilu.

vipfit4you.com jemlje zaščito podatkov resno in ter sprejema različne varnostne ukrepe za zaščito osebnih podatkov. Žal pa noben prenos podatkov preko interneta ali brezžičnega omrežja ne more biti 100% varen. Zato, čeprav vipfit4you.com izvaja komercialno razumne ukrepe za zaščito podatkov, ne mors jamčiti za varnost katere koli informacije, posredovane na vipfit4you.com spletni strani in ni odgovorno za dejanja katere koli tretje osebe, ki prejme te informacije.

Mladoletne osebe, mlajše od 14 let, ne smejo uporabljati spletne strani vipfit4you.com. Vipfit4you.com Ne zbira ali hrani podatkov od vsakogar, ki je mlajši od 14 let in zato noben del spletne strani ni zasnovan na način, da bi pritegnili vsakogar, ki je mlajši od 14 let.